Lasagna italiană cu cârnați și ciuperci cu sos bechamel
Lasagna italiană cu cârnați și ciuperci cu sos bechamel este un fel principal mediteranean. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 310 calorii, 19 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați cârnați ușoare, făină, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 48%. Acest scor este solid. Lasagna cu ciuperci, rosii si sos bechamel, duminica savuroasa: lasagna bolognese cu sos bechamel si lasagna vegetariana toscana cu dovlecel, mozzarella afumat si sos bechamel sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Oreo Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Zdrobite
Pentru a face sosul bechamel, topiți untul într-o cratiță la foc mediu și adăugați făina. Lăsați făina și untul să se gătească până devin ușoare și spumoase, aproximativ 2 minute, amestecând constant; se bate laptele, cate putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si/sau Zahar Pudra
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
Cuișoare Măcinate și Scorțișoară
Cutie De Cireșe Cu Sâmburi în Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Maioneza Sau Smantana Mexicana
5
Adaugam sarea si nucsoara si aducem sosul la fiert, amestecand continuu pana se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cuișoare Măcinate și Scorțișoară
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
6
Scoateți sosul de pe foc și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare Măcinate și Scorțișoară
7
Într-un castron, bate oul și amestecă brânza ricotta și pătrunjelul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella Mărunțită, Pentru Ornat, Opțional
Carne De Vită Tocată (de Preferință Crescută Natural)
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linkuri Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
8
Pentru a asambla lasagna, turnați aproximativ 1 1/2 cană de sos marinara în fundul vasului de copt pregătit și acoperiți sosul cu 4 tăiței lasagna, suprapunându-se dacă este necesar. Pe tăiței, puneți un strat de 1/3 din amestecul de ricotta, urmat de 1/3 din cârnați fierți, 1/3 cană de ciuperci, 1/4 din sos bechamel, 1 cană de brânză mozzarella, 1/8 cană de parmezanul și încă 1 cană de sos marinara. Repetați straturile de încă două ori, terminând cu un ultim strat de tăiței acoperiți cu un strat de sos marinara, sos bechamel, brânză mozzarella rămasă și brânză parmezan rămasă. Acoperiți vasul cu folie.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand clocotesc si taiteii sunt fragezi, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ambalat) Parmezan Ras Fin
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 Roșii
10
Scoateți folia și coaceți până când stratul superior de brânză se rumenește, încă aproximativ 5 minute. Lăsați lasagna să stea timp de 10 minute înainte de a o tăia.
Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.