Lasagna gătită lent

Lasagna gătită lent
Lasagna gătită lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru 2,49 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 625 de calorii, 44 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați brânză ricotta din carton, brânză mozzarella parțial degresată, carne de vită tocată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 5 ore. Cu un scor de lingură de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt lasagna cu carne de vită gătită lent, friptură cu oală balsamică gătită lent (oala lent, oală instantanee sau cuptor) și friptura cu oală cu balsamic lent (oală lent, oală instant sau cuptor).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, fierbeți carnea de vită, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă sosul de paste; căldură prin. Într-un castron mare, combinați brânza mozzarella și ricotta, condimentele italiene, pudra de usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Sos De PasteSos De Paste
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întindeți 1 cană de sos de carne într-un oval de 3 litri. Care gateste incet. Rupeți un tăiței lasagna în trei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Așezați 1-1/3 tăiței peste sos, rupând tăițeii pentru a se potrivi după cum este necesar. Acoperiți cu 2/3 cană sos de carne și 1-1/3 cani amestec de brânză. Repetați straturile de două ori. Acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când tăițeii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Se presara cu parmezan. Acoperiți și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista