Lasagna De Vită Mai Bună
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mai bine Lasagnanul de vită. Această rețetă servește 6. O porție conține 480 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Lasagna De Vită Mai Bună, Lasagna De Vită Cu Cartofi, și Lasagna (carne de vită și vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Gatiti taiteii al dente conform instructiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți-le bine, apoi așezați-le pe hârtie cerată pentru a le împiedica să se lipească unul de celălalt.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți până nu mai este roz, împărțind-o în bucăți mici în timp ce gătește, aproximativ 3 minute.
Transferați carnea pe o farfurie, aruncând orice grăsime rămasă în tigaie.
Adăugați uleiul în aceeași tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional până când tot lichidul s-a evaporat și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea în tigaie. Se amestecă 2 căni de sos de roșii și se fierbe timp de 2 minute.
Într-un castron mediu combinați brânza ricotta, spanacul, oul, sarea, piperul și nucșoara.
Întindeți 1 cană de sos de roșii pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci.
Așezați deasupra un strat de tăiței de lasagna, atingând, dar fără a se suprapune.
Întindeți jumătate din amestecul de ricotta deasupra tăiței.
Adăugați un alt strat de fidea. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne de vită-ciuperci. Repetați cu un alt strat de tăiței, apoi amestecul de brânză rămas, mai multe tăiței, apoi amestecul de vită rămas și, în final, încă 1 strat de tăiței. Topiți stratul final de tăiței cu sosul rămas, apoi presărați cu brânzeturile rase. Acoperiți ușor cu folie și coaceți timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Sursa excelenta de: proteine, fibre, vitamina A, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B12, Vitamina C, calciu, fier, fosfor, potasiu, seleniu, Zinc
Bună sursă de: acid folic, cupru, magneziu