Lasagna De Vinete Prăjite
Reteta prăjită vinete Lasagna ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Lasagna De Vinete Prăjite, Vinete Prăjite Și Lasagna De Ciuperci Portobello, și Lasagna cu umplutură de vinete prăjite-Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați felii de vinete pe un suport de sârmă; se presară cu sare.
Lăsați să stea până când un lichid începe să bea pe felii, aproximativ 20 de minute. Clătiți sarea de pe feliile de vinete și uscați.
Ungeți uleiul de măsline pe ambele părți ale fiecărei felii. Aranjați felii de vinete pe o foaie de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute. Întoarceți feliile de vinete și continuați să prăjiți până când feliile sunt fragede și ușor rumenite, încă 15 până la 20 de minute.
Scoateți vinetele din cuptor și reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați brânza ricotta, amestecul de brânză italiană, oul, usturoiul, oregano, cimbru și ardeiul negru împreună într-un bol.
Aliniați o tigaie pătrată de 9 inci cu folie de aluminiu. Înveliți fundul tigaiei cu aproximativ 1/2 cană de sos de roșii; se acoperă cu 1/2 din feliile de vinete.
Strat felii de vinete cu 1/2 din spanac, 1/2 din amestecul de ricotta și 1/2 din sosul de roșii rămas. Continuați stratificarea cu ingredientele rămase, terminând cu sosul. Se acoperă cu felii de mozzarella. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când brânza este maro și barbotare, încă 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto