Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Lasagna de vinete fără tăiței ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, perle de mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați FĂRĂ LASAGNA DE VINETE CU TĂIȚEI, Lasagna de vinete și spanac fără tăiței, și Lasagna Fără Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.aliniați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pulverizați ușor placa de plăcintă de 9 inci sau tigaia rotundă de 8 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De Măsline
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
Tigaie
2
Tăiați vinetele în felii foarte subțiri folosind mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
3
Așezați feliile într-un singur strat pe foile de biscuiți; se presară ușor cu sare. (Dacă este necesar, faceți acest lucru în loturi dacă în cuptorul dvs. se potrivește doar 1 foaie la un moment dat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Coaceți aproximativ 6 minute sau până când sunt ușor zbârcite și aproape fragede.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se scoate din cuptor; se lasă deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
În castron mediu, amestecați brânzeturile ricotta și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați spanacul dezghețat într-un prosop curat; stoarceți orice exces de lichid. (Vor fi multe!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
8
Adăugați spanacul scurs în amestecul de brânză; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Brânză
9
Întindeți un strat subțire de sos marinara în fundul plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Puneți felii de vinete, ușor suprapuse, peste sos pentru a acoperi fundul plăcii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sos
11
Întindeți o treime din amestecul de brânză peste vinete; deasupra cu un strat de sos. Repetați straturile de încă 2 ori, stratificând vinetele, amestecul de brânză și sosul și terminând cu stratul final de sos. Se acoperă cu perle de mozzarella. Acoperiți placa de plăcintă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Vinete
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Coaceți în centrul cuptorului 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Îndepărtați folia; continuați să coaceți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până când brânza și sosul sunt bulbucate și vinetele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Brânză
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
14
Scoateți din cuptor; se răcește cu aproximativ 10 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Se presara partea de sus a lasagna cu busuioc înainte de servire.