Lasagna de vinete fără tăiței

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Lasagna de vinete fără tăiței ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, perle de mozzarella, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați FĂRĂ LASAGNA DE VINETE CU TĂIȚEI, Lasagna de vinete și spanac fără tăiței, și Lasagna Fără Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.aliniați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Pulverizați ușor placa de plăcintă de 9 inci sau tigaia rotundă de 8 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline.
Tăiați vinetele în felii foarte subțiri folosind mandolină.
Așezați feliile într-un singur strat pe foile de biscuiți; se presară ușor cu sare. (Dacă este necesar, faceți acest lucru în loturi dacă în cuptorul dvs. se potrivește doar 1 foaie la un moment dat.)
Coaceți aproximativ 6 minute sau până când sunt ușor zbârcite și aproape fragede.
Se scoate din cuptor; se lasă deoparte să se răcească. Lăsați cuptorul pornit.
În castron mediu, amestecați brânzeturile ricotta și parmezan.
Așezați spanacul dezghețat într-un prosop curat; stoarceți orice exces de lichid. (Vor fi multe!)
Adăugați spanacul scurs în amestecul de brânză; se amestecă bine.
Întindeți un strat subțire de sos marinara în fundul plăcii de plăcintă.
Puneți felii de vinete, ușor suprapuse, peste sos pentru a acoperi fundul plăcii.
Întindeți o treime din amestecul de brânză peste vinete; deasupra cu un strat de sos. Repetați straturile de încă 2 ori, stratificând vinetele, amestecul de brânză și sosul și terminând cu stratul final de sos. Se acoperă cu perle de mozzarella. Acoperiți placa de plăcintă cu folie.
Coaceți în centrul cuptorului 30 de minute.
Îndepărtați folia; continuați să coaceți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până când brânza și sosul sunt bulbucate și vinetele sunt fragede.
Scoateți din cuptor; se răcește cu aproximativ 10 minute înainte de tăiere.
Se presara partea de sus a lasagna cu busuioc înainte de servire.