Lasagna De Sud-Vest

Lasagna De Sud-Vest
Lasagna de sud-vest necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,41 USD pe porție. Acest curs principal are 730 calorii, 42G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 23 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, tăiței de lasagna fără gătit, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Lasagna De Sud-Vest, Lasagna De Sud-Vest, și Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: Boar ' s Head cea mai îndrăzneață provocare de suport pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile, ardeii verzi, jalapenos, ceapa, usturoiul, coriandrul și chimenul într-o cratiță mare. Gatiti la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când ceapa este moale, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Ardei IuteArdei Iute
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați în chorizo. Gatiti si amestecati pana cand chorizo-ul este crud si rumenit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
4
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Amestecați brânza ricotta și ouăle. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru asamblare, întindeți 1/3 din sosul de roșii în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Întindeți cârnații peste sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CârnațiCârnați
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Se toarnă 1/2 din sosul rămas peste cârnați și se presară 1/2 din brânza mărunțită peste vârful sosului. Aranjați un strat de tăiței pe lungime peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
CârnațiCârnați
SosSos
8
Întindeți amestecul de brânză ricotta peste tăiței și așezați un alt strat de tăiței peste ricotta. Se acoperă cu sosul de roșii rămas și brânza mărunțită. Acoperiți cu folie: pentru a preveni lipirea, fie pulverizați folia cu spray de gătit, fie asigurați-vă că folia nu atinge brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De RoșiiSos De Roșii
PastePaste
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați folia și coaceți până când blatul este rumenit, aproximativ 15 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista