Lasagna de pui de bivol (aka Buffalo
Buffalo Chicken Lasagna (aka Buffalo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 986 calorii, 55g de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,82 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, sos de roșii, pui rotisor de la magazinul alimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna De Pui De Bivol, Lasagna De Pui De Bivol, și Lasagna De Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru sosul de bivoli: într-un bol mare de amestecare, combinați sosul de roșii, untul topit, zahărul brun, sosul fierbinte, boia, cayenne și oțetul. Se amestecă pentru a combina și se adaugă sare după gust. Puneți deoparte în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Pentru a face umplutura de brânză: într-un bol mare de amestecare, combinați ricotta, brânza albastră se sfărâmă, condimentul pentru grătar, condimentul Verde chile și ouăle. Se amestecă până se amestecă bine.
Pentru lasagna: construiți straturile de lasagna într - o tigaie mare de aproximativ 21-pe 13-inch. Începeți cu un strat subțire de sos pe fundul tigaiei. Acoperiți cu un strat de lasagna fără fierbere. Puneți o parte din amestecul de brânză ricotta pe tăiței și întindeți-l într-un strat uniform.
Strat pe puiul mărunțit. Repetați straturile, începând cu sosul și terminați cu o acoperire a amestecului de trei brânzeturi. Ar trebui să obțineți două straturi. Ultimul sau stratul superior ar trebui să fie un strat de fidea, apoi sosul și brânza mărunțită.
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați și serviți imediat.