Lasagna De Pui Cu Lămâie
Lasagna de pui cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, tăiței lasagna fără fierbere, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna De Pui Cu Lămâie, Lasagna de Pollo con Champi Cormorones (Lasagna de pui și ciuperci), și Lasagna cu cârnați, smog și lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți ușor un vas de copt pătrat de 2 litri cu spray de gătit; pus deoparte. Într-o cratiță combinați sosul de paste Alfredo și caperele Classico și ușor cremoase. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Lingură 1/3 cană de sos de paste Alfredo ușor cremos Classico Circulo în vasul pregătit. Se acoperă cu 2 tăiței lasagna. Într-un castron amestecați împreună ricotta, 1 cană de brânză fontina și 1 linguriță de coajă de lămâie. Puneți jumătate din amestecul de brânză peste tăiței.
Se presară cu 2 linguri Parmezan. Se acoperă cu jumătate de pui. Puneți jumătate din sosul de paste rămas peste stratul de pui.
Se acoperă cu încă 2 tăiței, amestecul de ricotta rămas și puiul rămas.
Adăugați încă 2 tăiței, sosul rămas și presărați cu fontina rămasă și parmezan.
Coaceți timp de 40 de minute.
Lăsați să stea, acoperit, pe grătar timp de 20 de minute înainte de servire.
Se presară cu coaja de lămâie rămasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon