Lasagna De Pui Cu Lămâie

Lasagna De Pui Cu Lămâie
Lasagna de pui cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, tăiței lasagna fără fierbere, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna De Pui Cu Lămâie, Lasagna de Pollo con Champi Cormorones (Lasagna de pui și ciuperci), și Lasagna cu cârnați, smog și lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți ușor un vas de copt pătrat de 2 litri cu spray de gătit; pus deoparte. Într-o cratiță combinați sosul de paste Alfredo și caperele Classico și ușor cremoase. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Lingură 1/3 cană de sos de paste Alfredo ușor cremos Classico Circulo în vasul pregătit. Se acoperă cu 2 tăiței lasagna. Într-un castron amestecați împreună ricotta, 1 cană de brânză fontina și 1 linguriță de coajă de lămâie. Puneți jumătate din amestecul de brânză peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Brânză FontinaBrânză Fontina
Spray De GătitSpray De Gătit
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
CapereCapere
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
2
Se presară cu 2 linguri Parmezan. Se acoperă cu jumătate de pui. Puneți jumătate din sosul de paste rămas peste stratul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
3
Se acoperă cu încă 2 tăiței, amestecul de ricotta rămas și puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
4
Adăugați încă 2 tăiței, sosul rămas și presărați cu fontina rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză FontinaBrânză Fontina
PastePaste
SosSos
5
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea, acoperit, pe grătar timp de 20 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Se presară cu coaja de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista