Lasagna De Homar-Anghinare
Homar-anghinare Lasagnan este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 431 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte, brânză mozzarella parțial degresată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Lasagna Homar Maine, Lasagna De Anghinare, și Lasagna De Anghinare De Pui.
Instrucțiuni
Gatiti coada de homar in apa clocotita 6-8 minute sau pana cand este gata; scurgere. Clătiți cu apă rece. Împărțiți și curățați coada. Tăiați grosolan carnea de homar; pune deoparte.
Combinați brânza de vaci și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Se amestecă homarul tocat și inimile de anghinare; pus deoparte.
Topiți margarina într-o cratiță mică și grea la foc mediu; adăugați făină. Gatiti, amestecand constant cu un tel de sarma, 1 minut. Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Gatiti, amestecand constant, 5 minute sau pana cand sosul alb este ingrosat si bubuit. Se amestecă vinul.
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
Gatiti taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Tăiați fiecare tăiței în jumătate transversal.
Puneți o treime din sosul alb pe fundul unui vas de copt 7 - x 5 1/4-x 1 1/2-inch acoperit cu spray de gătit.
Așezați 2 jumătăți de tăiței pe lungime într-un singur strat peste sosul alb și acoperiți cu jumătate de amestec de homar și 1 1/2 linguri de brânză mozzarella. Repetați procedura cu jumătate din sosul alb rămas, 2 jumătăți de tăiței, amestecul de homar rămas și brânza mozzarella rămasă. Se acoperă cu restul de 2 jumătăți de tăiței și sosul alb rămas.
Se presară cu brânză Romano. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 15 minute; descoperiți și coaceți încă 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.