Lasagna de curcan cu dovlecei, dovlecei și spanac

Lasagna de curcan cu dovlecei, dovlecei și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați lasagna de curcan cu dovlecei, dovlecei și spanac. Această rețetă servește 8 și costă 3,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 469 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de brânză ricotta, ou, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 95%. Rețete similare includ Lasagna de dovlecei cu spanac și nucă, Lasagna de dovlecei și spanac, și Lasagna de dovleac cu spanac și salvie.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti ceapa si usturoiul in uleiul incins pana se parfumeaza, 5 pana la 7 minute. Rupeți curcanul în bucăți mici în tigaie; gătiți și amestecați până se rumenesc complet, 7 până la 10 minute. Se amestecă roșiile zdrobite, pasta de roșii, apa, busuiocul, semințele de fenicul, condimentul Italian, 1/4 linguriță de piper negru și 1/4 cană de pătrunjel în amestecul de curcan. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul atinge consistența dorită, 60 până la 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Ulei De GătitUlei De Gătit
Piper NegruPiper Negru
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Pasta De TomatePasta De Tomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
În timp ce sosul fierbe, așezați dovlecelul într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu folie de plastic și gătiți în cuptorul cu microunde la mare până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Gatiti si amestecati spanacul intr-o tigaie mare la foc mediu pana se ofileste, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Amestecați brânza ricotta, oul, 2 linguri de pătrunjel, 1/4 linguriță de piper negru și aproximativ 2/3 din brânza mozzarella împreună într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Piper NegruPiper Negru
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se toarnă 1 1/2 căni de sos în fundul unui vas de copt de 9x13 inci. Aranjați 3 tăiței de lasagna într-un strat peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Întindeți 1 cană din amestecul de brânză ricotta peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Presărați aproximativ jumătate din dovleceii de nucă peste amestecul de brânză ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Brânză RicottaBrânză Ricotta
9
Puneți aproximativ jumătate din spanacul ofilit peste dovleceii de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
SpanacSpanac
10
Așezați aproximativ jumătate din feliile de dovlecei peste spanac într-un strat. Repetați stratificarea. Se acoperă cu cele 3 tăiței lasagna rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
SpanacSpanac
11
Întindeți orice amestec de brânză ricotta rămas peste lasagna. Finalizați prin topping cu orice amestec de sos rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți folia de aluminiu și presărați mozzarella rămasă peste partea superioară a lasagnei. Reveniți la cuptor și coaceți descoperit până când blatul se rumeneste, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
14
Scoateți și lăsați lasagna să se odihnească cu 15 minute înainte de tăiere pentru a servi.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Revista