Lasagna de Crab
Crab lasagne este o rețetă mediteraneană care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1021 calorii, 47G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 87 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, nucșoară măcinată, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna albă cu Parmigiano Besciamella (lasagna în Bianco ), Lasagne cu anghinare (Lasagne di Carciofi), și Lasagna.
Instrucțiuni
Răsturnați laptele, nucșoara, 50g de unt și făina într-o tigaie antiaderentă.
Se încălzește în timp ce se bate sau se amestecă până se îngroașă.
Se ia de pe foc și se amestecă crema cu mult condiment. Măsurați 450 ml de sos și bateți jumătate din parmezan și oul în el. Odată răcit, amestecați carnea de crab în sosul rămas.
Topiți untul rămas într-o tigaie sau wok foarte mare, adăugați prazul și gătiți timp de aproximativ 10 minute, amestecând frecvent, până se înmoaie și se fierbe.
Ungeți ușor 2 x 20cm vase pătrate rezistente la cuptor tăiați foile de lasagne pentru a se potrivi, dacă aveți nevoie.
Puneți un sfert din Praz în fiecare fel de mâncare și întindeți-l. Acoperiți fiecare cu 2 foi de lasagne, apoi acoperiți cu amestecul de crab și împrăștiați peste bucățile de pește. Se acoperă fiecare cu încă 2 foi, apoi se acoperă cu prazul și ultima dintre foi urmată de sosul de brânză, apoi parmezanul rămas.
Pentru a îngheța: înfășurați vasele în mai multe straturi de folie alimentară, apoi folie. Utilizați în termen de 2 luni. Decongelați peste noapte la frigider.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Desfaceți lasagnele și coaceți timp de 40 de minute. (O versiune proaspăt făcută va dura același timp.)