Lasagna De Casă

Lasagna De Casă
Lasagna de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 821 calorii, 53G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 498 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, piper măcinat, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Lasagna De Casă, și Lasagna De Casă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Așezați carnea de porc și carnea de vită într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform. Se amestecă sosul de roșii, roșiile zdrobite, pătrunjelul, usturoiul, oregano, ceapa, zahărul, busuiocul și sarea. Se fierbe la foc mediu-mic timp de 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Sos De RoșiiSos De Roșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, ouăle, parmezanul, pătrunjelul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Brânză De VaciBrânză De Vaci
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un vas de copt de 9x13 inch, așezați 2 straturi de tăiței pe fundul vasului; strat 1/2 din amestecul de brânză, 1/2 din brânza mozzarella și 1/2 din sos; repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Scoateți folia și coaceți încă 5 până la 10 minute; lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere; servi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista