Lasagna De Anghinare-Spanac
Nevoie de o felul principal vegetarian? Lasagna cu anghinare-spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 450 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză mozzarella, spanac, brânză feta cu ierburi și usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lasagna De Anghinare-Spanac, Lasagna De Anghinare Cu Spanac, și lasagna de anghinare cu spanac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta. Se amestecă bulionul și rozmarinul.
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă anghinare și spanac; reduceți căldura. Capac; se fierbe 5 minute. Se amestecă sosul de paste.
Întindeți 1/4 din amestecul de anghinare în fundul vasului de copt; deasupra cu 3 tăiței.
Se presară cu 3/4 cană de brânză mozzarella. Repetați straturile de două ori.
Se întinde cu amestecul de anghinare rămas; se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Se presară cu brânză feta.
Acoperiți și coaceți 40 de minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când tăiței sunt fragede și lasagna este cu bule.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de tăiere.
Se ornează cu crenguțe de rozmarin și pene de lămâie.