Lasagna Cu Trei Brânzeturi Cu Ciuperci Porcini Și Rețetă De Spanac

Lasagna Cu Trei Brânzeturi Cu Ciuperci Porcini Și Rețetă De Spanac
Lasagna cu trei brânzeturi cu ciuperci Porcini și Rețetă de spanac ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 536 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de piper, COMT brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de cartofi și brânză cu ciuperci Porcini, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați porcinii uscați în pânză de brânză legată cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu-mare până se formează bule mici. Scoateți focul și puneți porcini în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Lăsați-l să se absoarbă timp de 1 oră la temperatura camerei.Între timp, topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați spanacul, sarea și câteva măcinări de piper negru și reduceți focul la mediu. Gatiti, aruncand din cand in cand, pana cand spanacul s-a micsorat la jumatate, dar este inca verde, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Transferați spanacul într-un castron pentru a se răci. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu. Când untul este topit, adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Saut, amestecand doar pana se inmoaie ceapa; se adauga ciupercile proaspete. Gatiti pana cand ciupercile incep sa arate putin maro, aproximativ 10 minute la foc mediu. Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.După 1 oră, stoarceți cât mai mult lapte din porcini într-un castron. Goliți ciupercile într-un alt castron și aruncați pânza de brânză.Folosind laptele îmbibat cu porcini, restul de 2 linguri de unt și făina, faceți un b-chamel (vezi instrucțiunile separate).Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu-mare pentru paste. Ungeți o tigaie de lasagna sau un vas de copt adânc.Gatiti pastele si impartiti ciupercile In trei portii egale si spanacul in doua portii egale si pregatiti toate branzeturile si B-ul pentru stratificare.Pentru stratul inferior, aranjați pastele începând din centrul tigaiei și lăsați jumătatea inferioară a fiecărei foi de Paste să se drapeze peste părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Presărați o treime din ciuperci peste stratul inferior de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Se presară ușor cu o treime din Gruyul Aproxormre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
9
Adăugați un alt strat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Adăugați sosul de B-chamel, netezindu-l peste paste. Aranjați jumătate de spanac pe paste și acoperiți cu jumătate de fromage blanc, aruncând linguri mici deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Adăugați un alt strat îngrijit de paste.Se repetă cu un alt strat de ciuperci și Gruyre, mai multe paste și un alt strat de B, spinac și fromage blanc. După stratul final de ciuperci, pliați peste marginile pastelor care au atârnat peste părțile tigaiei în tot acest timp. Dați blatului un strat final de lumină de B-chamel, netezindu-l uniform peste paste, presărați parmezan și acoperiți partea superioară cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți folia și micșorați temperatura cuptorului la 350 de grade F. gătiți până când brânza de deasupra este bulbucată și începe să se rumenească, încă 15 până la 20 de minute. Scoateți lasagna din cuptor și lăsați-o să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.Încercați aceste rețete de lasagna pe Food Republic:Creamy Artichoke Lasagna
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Coaceți Rețeta
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Rețetă De Lasagna De Pui Prăjit Și Vinete La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
15
Rețetă De Lasagna Cu Burtă De Porc Trasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista