Lasagna Cu Trei Brânzeturi Cu Ciuperci Porcini Și Rețetă De Spanac

Lasagna Cu Trei Brânzeturi Cu Ciuperci Porcini Și Rețetă De Spanac
Lasagna cu trei brânzeturi cu ciuperci Porcini și Rețetă de spanac ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 536 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de piper, COMT brânză, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de cartofi și brânză cu ciuperci Porcini, Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați porcinii uscați în pânză de brânză legată cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu-mare până se formează bule mici. Scoateți focul și puneți porcini în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Lăsați-l să se absoarbă timp de 1 oră la temperatura camerei.Între timp, topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați spanacul, sarea și câteva măcinări de piper negru și reduceți focul la mediu. Gatiti, aruncand din cand in cand, pana cand spanacul s-a micsorat la jumatate, dar este inca verde, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați spanacul într-un castron pentru a se răci. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt în tigaie la foc mediu. Când untul este topit, adăugați ceapa și usturoiul în tigaie. Saut, amestecand doar pana se inmoaie ceapa; se adauga ciupercile proaspete. Gatiti pana cand ciupercile incep sa arate putin maro, aproximativ 10 minute la foc mediu. Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.După 1 oră, stoarceți cât mai mult lapte din porcini într-un castron. Goliți ciupercile într-un alt castron și aruncați pânza de brânză.Folosind laptele îmbibat cu porcini, restul de 2 linguri de unt și făina, faceți un b-chamel (vezi instrucțiunile separate).Preîncălziți cuptorul la 400 buc.F. aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu-mare pentru paste. Ungeți o tigaie de lasagna sau un vas de copt adânc.Gatiti pastele si impartiti ciupercile In trei portii egale si spanacul in doua portii egale si pregatiti toate branzeturile si B-ul pentru stratificare.Pentru stratul inferior, aranjați pastele începând din centrul tigaiei și lăsați jumătatea inferioară a fiecărei foi de Paste să se drapeze peste părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Presărați o treime din ciuperci peste stratul inferior de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Se presară ușor cu o treime din Gruyul Aproxormre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
9
Adăugați un alt strat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Adăugați sosul de B-chamel, netezindu-l peste paste. Aranjați jumătate de spanac pe paste și acoperiți cu jumătate de fromage blanc, aruncând linguri mici deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Adăugați un alt strat îngrijit de paste.Se repetă cu un alt strat de ciuperci și Gruyre, mai multe paste și un alt strat de B, spinac și fromage blanc. După stratul final de ciuperci, pliați peste marginile pastelor care au atârnat peste părțile tigaiei în tot acest timp. Dați blatului un strat final de lumină de B-chamel, netezindu-l uniform peste paste, presărați parmezan și acoperiți partea superioară cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Coaceți timp de 20 de minute, apoi scoateți folia și micșorați temperatura cuptorului la 350 de grade F. gătiți până când brânza de deasupra este bulbucată și începe să se rumenească, încă 15 până la 20 de minute. Scoateți lasagna din cuptor și lăsați-o să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.Încercați aceste rețete de lasagna pe Food Republic:Creamy Artichoke Lasagna
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Coaceți Rețeta
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Rețetă De Lasagna De Pui Prăjit Și Vinete La Grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
15
Rețetă De Lasagna Cu Burtă De Porc Trasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista