Lasagna cu dovlecei și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii și busuiocul Lasagnan. Această rețetă servește 8. O porție conține 249 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, tăiței de lasagna gata pentru cuptor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna de dovlecei cu dovlecei "Ricotta", Rulouri De Lasagna Cu Roșii-Busuioc, și Lasagna cu cârnați, brânză și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați dovleceii și ceapa; saut 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă sosul; se ia de pe foc.
Întindeți 1/4 cană de amestec de dovlecei în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de dovlecei; se acoperă cu o treime amestec de brânză de vaci, o treime amestec de dovlecei și o treime mozzarella. Repetați procedura cu fidea rămasă, amestecul de brânză de vaci, amestecul de dovlecei și mozzarella.
Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când lasagna este bine încălzită.