Lasagna Cu Brânză De Vită Și Vinete
Lasagna cu brânză de vită și vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați philadelphia arpagic & ceapă cremă de brânză, usturoi, amestec de brânză italiană* five și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lasagna (carne de vită și vinete), Lasagna ușoară de vită și vinete, și Lasagna bogată de vită și vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Vinete cu microunde în castron mare cu microunde la înălțime 6 până la 7 min. sau până la licitație.
Între timp, carnea brună cu ceapă și usturoi în tigaie mare pulverizată cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați sos de paste, cremă de brânză, lapte și vinete; se amestecă bine. Gatiti si amestecati 2 pana la 3 min. sau până se încălzește.
Întindeți aproximativ 1-1 / 2 căni de sos pe fundul vasului de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; acoperiți cu 5 tăiței. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu sosul rămas, brânza mărunțită și parmezanul. Acoperă.
Coaceți 1 oră, descoperind ultimele 15 min.
Lăsați să stea 10 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo