Lasagna crocantă de vinete și ciuperci necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 858 calorii. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați supă de fasole, mozzarella, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna crocantă de vinete și ciuperci, Lasagna de dovlecei-vinete-ciuperci, și Lasagna De Vinete Prăjite Și Ciuperci Portobello.
Instrucțiuni
1
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei de canola pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți făina, ouăle și firimiturile de pâine în 3 feluri de mâncare separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Adăugați apa în vasul cu ouă. Dragați feliile de vinete prin făină, scuturând excesul. Apoi acoperiți vinetele cu ouăle și apoi firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Vinete
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Ouă
4
Puneți feliile pane pe o tavă cu un sfert de foaie și puneți-le deoparte. Repetați aceeași procedură cu capacele portobello. Lucrând în mai multe loturi, prăjiți feliile de vinete și feliile de ciuperci în friteuză până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ciuperci
5
Scoateți-le din friteuză într-o tavă cu jumătate de foaie căptușită cu prosoape de hârtie. Condimentați vinetele și ciupercile cu lingura de sare și piper, după ce le scoateți din friteuză. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Într-o cratiță de dimensiuni medii, amestecați supa și laptele. Aduceți-l la foc mic la foc mic. Se amestecă pesto-ul și roșiile până se încorporează bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Puneți câteva uncii de sos pesto pe fundul unei caserole. Puneți un strat de vinete prăjite deasupra sosului. Puneți o cantitate uniformă de roșii peste vinete. Puneți câteva uncii de sos pesto peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Vinete
Tomate
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Polonic
9
Se presară cu niște parmezan și se adaugă câteva felii de mozzarella. Topim brânza cu ciupercile prăjite și mai mult sos. Repetați cu restul ingredientelor terminând cu sos pesto și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Ciuperci
Parmezan
Brânză
Sos
10
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până când brânza începe să se rumenească și sosul clocotește.