Lasagna Bolognese

Lasagna Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna Bolognese. Acest sos are 957 calorii, 43G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru 4,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 10 minute. Un amestec de unt, făină, ciuperci buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bun. Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți ragu: înmuiați ciupercile porcini în 2 căni de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți porcini, rezervând lichidul.
3
Tăiați fin porcini și ciupercile albe într-un robot de bucătărie; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, pătrunjelul și prosciutto în procesor; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mare. Gatiti carnea de vita macinata si carnea de porc in loturi, rupandu-le cu o lingura de lemn, pana se rumenesc, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Transferați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați vinul în oală, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați lichidul în castron cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Topiți untul în oală; adăugați ceapa, amestecul de morcovi tocați, rozmarinul, frunzele de dafin și 2 lingurițe de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați pasta de roșii și ciupercile și gătiți, amestecând, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
11
Întoarceți amestecul de carne în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați coniacul și răzuiți bucățile rumenite. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
13
Adăugați 2 căni de apă și lichidul de înmuiere rezervat pentru ciuperci. Zdrobiți roșiile cu mâinile peste oală și adăugați cu sucurile lor. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 ore, 30 de minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Între timp, faceți bechamel: topiți untul într-o cratiță largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Adăugați făina, nucșoara, 2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper; gatiti, batand, 2 pana la 3 minute. Bateți treptat laptele și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
16
Asamblați lasagna: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți câțiva centimetri de apă sărată la fiert într-o cratiță largă. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Tapetați o foaie de copt cu un prosop de bucătărie umed. Lucrând în loturi, fierbeți pastele până când sunt fierte parțial, aproximativ 4 minute, apoi îndepărtați cu un skimmer și transferați în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
SkimmerSkimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Scoateți foile de paste, scuturați excesul de apă și aranjați într-un singur strat pe prosop. Acoperiți pastele cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
18
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt adânc de 11 pe 13 inci cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
19
Întindeți 1/2 cană ragu în tigaie. Acoperiți cu un strat de paste, apoi presărați cu 1/3 cană parmezan și 2/3 cană mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
20
Întindeți 1 1/2 căni ragu peste brânză și acoperiți cu 1 cană bechamel. Repetați cu încă 3 straturi fiecare de paste, parmezan, mozzarella, ragu și bechamel. Se acoperă cu un strat de paste, apoi se acoperă cu bechamelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
21
Se presară cu parmezanul și mozzarella rămase. Puneți marginile pastelor în vasul de copt cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
22
Așezați lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice picurare; coaceți până la bule și aurii, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
23
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de feliere și servire.
24
Fotografie de Anna Williams

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista