Lasagna Bolognese

Lasagna Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagna Bolognese. Acest sos are 957 calorii, 43G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru 4,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 ore și 10 minute. Un amestec de unt, făină, ciuperci buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bun. Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți ragu: înmuiați ciupercile porcini în 2 căni de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți porcini, rezervând lichidul.
3
Tăiați fin porcini și ciupercile albe într-un robot de bucătărie; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt1 Lingura De Cimbru Proaspat, 4 Crengute, Tocate Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați morcovii, țelina, usturoiul, pătrunjelul și prosciutto în procesor; pulsează până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mare. Gatiti carnea de vita macinata si carnea de porc in loturi, rupandu-le cu o lingura de lemn, pana se rumenesc, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați vinul în oală, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați lichidul în castron cu carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Topiți untul în oală; adăugați ceapa, amestecul de morcovi tocați, rozmarinul, frunzele de dafin și 2 lingurițe de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați pasta de roșii și ciupercile și gătiți, amestecând, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
11
Întoarceți amestecul de carne în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați coniacul și răzuiți bucățile rumenite. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
13
Adăugați 2 căni de apă și lichidul de înmuiere rezervat pentru ciuperci. Zdrobiți roșiile cu mâinile peste oală și adăugați cu sucurile lor. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 ore, 30 de minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Între timp, faceți bechamel: topiți untul într-o cratiță largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
15
Adăugați făina, nucșoara, 2 lingurițe sare și 1/2 linguriță piper; gatiti, batand, 2 pana la 3 minute. Bateți treptat laptele și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 10 minute. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Asamblați lasagna: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aduceți câțiva centimetri de apă sărată la fiert într-o cratiță largă. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Tapetați o foaie de copt cu un prosop de bucătărie umed. Lucrând în loturi, fierbeți pastele până când sunt fierte parțial, aproximativ 4 minute, apoi îndepărtați cu un skimmer și transferați în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
SkimmerSkimmer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
17
Scoateți foile de paste, scuturați excesul de apă și aranjați într-un singur strat pe prosop. Acoperiți pastele cu un alt prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
18
Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt adânc de 11 pe 13 inci cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
19
Întindeți 1/2 cană ragu în tigaie. Acoperiți cu un strat de paste, apoi presărați cu 1/3 cană parmezan și 2/3 cană mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
20
Întindeți 1 1/2 căni ragu peste brânză și acoperiți cu 1 cană bechamel. Repetați cu încă 3 straturi fiecare de paste, parmezan, mozzarella, ragu și bechamel. Se acoperă cu un strat de paste, apoi se acoperă cu bechamelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
21
Se presară cu parmezanul și mozzarella rămase. Puneți marginile pastelor în vasul de copt cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
22
Așezați lasagna pe o foaie de copt pentru a prinde orice picurare; coaceți până la bule și aurii, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Lăsați să se odihnească 30 de minute înainte de feliere și servire.
24
Fotografie de Anna Williams

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi San Marzanoroșii întregi San Marzano2morcovi, tăiați în 4 bucățimorcovi, tăiați în 4 bucăți2ceapațelină, tăiată în 4 bucățițelină, tăiată în 4 bucăți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcognac sau brandycognac sau brandy2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.foi de lasagna proaspetefoi de lasagna proaspete9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpuneți mozzarella proaspătă sau fontina, rasăpuneți mozzarella proaspătă sau fontina, rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibilMafaldi Fresh dacă este posibil1Oreos dublu umplutrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat2cuișoare1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil1 linguriță de boia iute, afumată dacă este posibil4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinatăcarne de vită măcinată4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinatăcarne de porc măcinată12creveți și cu veneSare KosherSare Kosher12creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat2Bucăți de caramele Heath Barnucșoară rasănucșoară rasă12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3/4 lire parmezan, ras3/4 lire parmezan, ras1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto, tăiat în bucăți de 1 inchprosciutto, tăiat în bucăți de 1 inch53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat123 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 lingura de cimbru proaspat, 4 crengute, tocate marunt1 lingura de cimbru proaspat, 4 crengute, tocate marunt1Ceapa galbena medie, tocata1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista