Lapte De Porumb Fără Lactoză

Lapte De Porumb Fără Lactoză
Nevoie de un supă fără gluten și fără lactate? Ciorba de porumb fără lactoză ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de țelină, pătrunjel, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fără Gluten Fără Lapte Fără Porumb, Piei De Cartofi Jalapeno Popper {Fără Lactoză; Fără Gluten}, și Ouă coapte cu ceapă caramelizată fumurie și ciorbă ofilită {fără lactoză; fără Gluten} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de 3 litri la foc mare, combinați cartofii cu suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe timp de o oră, adăugând apă pentru a acoperi cartofii după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați țelina, prazul și ceapa și fierbeți încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
3
Reduceți căldura la minim, adăugați porumbul și pătrunjelul și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4
Adăugați crema fără lapte chiar înainte de servire. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nondairy CreamerNondairy Creamer
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista