Languste fript cu sos de cocktail de hrean
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 83 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, lămâi, frunze de dafin turcești și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură Friptă Cu Sos De Hrean, Friptură De Fustă Friptă Cu Sos De Scufundare De Hrean, și Kebab de creveți fript cu sos de smântână cu hrean-ierburi.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente și 3 lingurițe de hrean într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați după gust cu piper negru proaspăt măcinat și mai mult hrean, dacă doriți.
Transferați în castron mic. Faceți înainte: sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Combinați primele 7 ingrediente într-o oală mare de 10 până la 12 litri.
Adăugați 4 litri de apă și 2 linguri de sare. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă sarea. Se fierbe 5 minute.
Adăugați languste și fierbeți 5 minute.
Adăugați cuburi de gheață în oală pentru a opri gătitul.
Lăsați langustele să stea în lichidul de gătit 15 minute.
Folosind lingura cu fante, transferați toate langustele într-un castron mare. Rezervați 10 languste întregi pentru garnitură. Lucrul cu restul de languste 1 la un moment dat, țineți capul și corpul cu 1 mână și răsuciți porțiunea de coadă cu mâna opusă. Aruncați porțiunea capului. Scoateți coaja de pe coadă și curățați coada.
Așezați coada într-un castron mediu. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți cozile și rezervați 10 languste.
Împărțiți langustele curățate în mod egal între 10 feluri de mâncare.
Se ornează cu languste întregi.
Serviți languste cu sos de cocktail și pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Langustele pot fi asociate cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.