Languste Etouffee

Languste Etouffee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați languste Etouffee. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,3 USD pe porție. Dacă aveți țelină, unt, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Languste Etouffee, și Raci De Raci De Raci De Raci De Raci De Raci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu fund greu topiți untul și adăugați făină pentru a face un roux. Se amestecă constant la foc mic până capătă o culoare bej și pierde gustul făinos; aproximativ 30 de minute. Când rouxul este gata, amestecați legumele, slănina și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bere, suc de scoici, frunze de dafin, condimente și jumătate și jumătate. Se amestecă și se acoperă oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
CondimenteCondimente
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lăsați să fiarbă timp de 30 până la 45 de minute. Aproape de sfârșitul timpului de gătit, adăugați languste prefierte și serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
OrezOrez

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista