Languste-Beignets de vinete cu sos Remoulade

Languste-Beignets de vinete cu sos Remoulade
Languste-vinete Beignets cu sos Remoulade ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Beignets de languste cu sos Remoulade, Beignets de raci cu Remouladă picantă, și Beignets de raci cu sos de scufundare Cajun.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați vinete și următoarele 4 ingrediente; gatiti 7 minute sau pana cand legumele sunt fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VineteVinete
3
Adăugați languste; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
4
Se ia de pe foc și se răcește.
5
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
6
Bateți împreună ouăle și următoarele 3 ingrediente; bateți în făină doar până se umezește. Îndoiți amestecul de vinete. Aruncați aluatul îngrămădind linguri în ulei fierbinte. Prăjiți beignets, câteva la un moment dat, 3 minute sau până devin aurii, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Se servește imediat cu sos Remoulade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant

Langustele funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista