Lamb tikka samosas

Lamb tikka samosas
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți samosas tikka de miel acasă. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 402 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcov, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Samosas De Miel, Lamb Tikka Masala, și Balti Lamb Tikka.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, largă, încălziți 1 linguriță de ulei. Condimentați bine mielul și prăjiți până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pasta tikka în tigaie încă 2 minute până când este parfumată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și morcovul cu restul de 1 linguriță de ulei și prăjiți 5 minute până când legumele s-au înmuiat. Sfat într-un castron mare și se amestecă cu menta, chutney și mazăre congelată. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți o foaie de filo, cu un capăt scurt spre voi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Ungeți cu ulei peste tot. Îndoiți fiecare margine lungă în centru cu 5 cm, astfel încât să aveți o bucată lungă și îngustă de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați aproximativ 130g de amestec în partea stângă sus a benzii și pliați colțul din dreapta sus al filo pentru a face un triunghi. Continuați să pliați lungimea patiseriei pentru a face o formă de samosa.
7
Periați cu mai mult ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se transferă într-o tavă tapetată cu pergament de copt, se înfășoară în folie alimentară și se congelează. Utilizați în termen de 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Pentru a găti din congelat, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Gatiti samosele pe tava lor de copt in mijlocul cuptorului timp de 35-40 de minute, intoarcandu-se la jumatatea fierberii, pana devin aurii si fierbinti la mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se scurge pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei și se servește cu salată, chutney suplimentar și raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
RaitaRaita
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Samosa. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista