Lamb tikka samosas
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți samosas tikka de miel acasă. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 402 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, morcov, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Samosas De Miel, Lamb Tikka Masala, și Balti Lamb Tikka.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, largă, încălziți 1 linguriță de ulei. Condimentați bine mielul și prăjiți până se rumenesc peste tot.
Adăugați pasta tikka în tigaie încă 2 minute până când este parfumată.
Adăugați ceapa și morcovul cu restul de 1 linguriță de ulei și prăjiți 5 minute până când legumele s-au înmuiat. Sfat într-un castron mare și se amestecă cu menta, chutney și mazăre congelată. Se lasă să se răcească.
Întindeți o foaie de filo, cu un capăt scurt spre voi.
Ungeți cu ulei peste tot. Îndoiți fiecare margine lungă în centru cu 5 cm, astfel încât să aveți o bucată lungă și îngustă de filo.
Adăugați aproximativ 130g de amestec în partea stângă sus a benzii și pliați colțul din dreapta sus al filo pentru a face un triunghi. Continuați să pliați lungimea patiseriei pentru a face o formă de samosa.
Periați cu mai mult ulei.
Se transferă într-o tavă tapetată cu pergament de copt, se înfășoară în folie alimentară și se congelează. Utilizați în termen de 3 luni.
Pentru a găti din congelat, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Gatiti samosele pe tava lor de copt in mijlocul cuptorului timp de 35-40 de minute, intoarcandu-se la jumatatea fierberii, pana devin aurii si fierbinti la mijloc.
Se scurge pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei și se servește cu salată, chutney suplimentar și raita.