Lahmahjoon (Pizza Armeană)
Lahmahjoon (Pizza armeană) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 481 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.57 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați tortilla pufoasă, ardei gras, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Lahmahjoon (Pizza Armeană), Pizza Armeană (Lahmahjoon), și Pizza Lahmahjoon.
Instrucțiuni
Puneți mielul măcinat într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si rupeti in bucati mici pana se rumenesc mai ales.
Scurgeți orice exces de grăsime.
Adăugați ceapa, ardeiul verde și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este translucida. Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și pasta de roșii, apoi se condimentează cu pătrunjel, busuioc, mentă, chimen și, dacă se folosește, cayenne. Se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se dă la frigider peste noapte pentru a amesteca aromele.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Distribuiți amestecul de miel uniform peste tortilla și întindeți-l pe margini.
Așezați tortilele pe o foaie de copt.
Coaceți aproximativ 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți din cuptor și așezați lahmahjoons pe o bucată mare de folie de aluminiu, astfel încât două dintre ele să fie de la carne la carne, apoi stivați perechile împreună și aduceți folia în sus pentru a se încălzi. Acestea pot fi servite calde sau reci.