Lablabi (supă tunisiană de năut) din ' inima farfuriei

Lablabi (supă tunisiană de năut) din ' inima farfuriei
Lablabi (supă tunisiană de năut) din inima farfuriei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 77 cenți pe porție. O porție conține 415 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, naut, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cina În Seara Asta: Supă Tunisiană De Năut, Atac de cord pe o farfurie Alfredo + mănâncă gălbenușurile, și Salată de năut și cartofi de inspirație tunisiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți năutul înmuiat, apoi transferați-le într-o oală de supă, o cratiță mare sau un cuptor olandez, împreună cu apa și căței de usturoi. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, acoperiți parțial și gătiți până când nautul este complet fraged, o oră sau mai mult. (Vrei să greșești pe partea moale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, puneți o tigaie medie la foc mediu timp de aproximativ un minut, apoi adăugați uleiul de măsline și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și chimenul și gătiți, amestecând, timp de 5 până la 8 minute, până când ceapa devine moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați usturoiul tocat și 1 linguriță de sare, reduceți focul la minim și continuați să gătiți încă 10 minute. Acoperiți și gătiți la cel mai mic foc posibil timp de 10 minute mai mult, apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Când nautul este foarte fraged, adăugați amestecul de ceapă-usturoi, răzuind cât puteți din orice a aderat la tigaie. Colectați părțile rămase (aceasta este aroma!) adăugând sucul de lămâie în tigaie și amestecându-l, răzuind părțile laterale și fundul (deglazing), apoi turnând toate acestea și pe năut. Gustați pentru a regla sarea (probabil că veți dori să adăugați până la încă 1/2 linguriță) și măcinați într-o cantitate generoasă de piper negru după gust. În acest moment, dacă alegeți, puteți purifica o parte din năut cu un blender de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Acoperiți și lăsați supa să fiarbă încă 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Îmbunătățiri opționale:câteva fire de șofran adăugate în apa de gătit la Pasul 1 o lingură de harissa atinge de pătrunjel proaspăt rupt cu frunze plate, coriandru sau mentă piper roșu Zdrobitera fiert sau ou prăjit adăugat la fiecare porție o picătură de ulei de măsline extravirgin de înaltă calitate (sau un ulei de măsline cu vârf de citrice) morcov tăiat cubulețe amestecat într-o lingură de iaurt gros deasupra o stropire de capere deasupra o lingură sau două de orez basmati brun gătit sau cuscus amestecat în măsline tocate, fără sâmburi deasupra-sau un castron de măsline asortate pe lateral crocant, rece ridichi pe lateral-întregi sau feliate migdale Marcona tocate sau tăiate felii roșii coapte pe lateral
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze PlatePătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Marcona MigdaleMarcona Migdale
Orez BasmatiOrez Basmati
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
HarissaHarissa
șofranșofran
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții5
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista