La Pa Congee (Terci De Ovăz)
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? La pa Congee (terci) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez, ciuperci, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare sunt Congee De Pui (Terci De Orez), Congee Multi-Cereale (Terci De Orez Chinezesc), și Supă chineză de ouă, stil de terci de orez (aka Congee).
Instrucțiuni
Așezați ciupercile negre uscate și soia în 2 recipiente mari separate și acoperiți fiecare cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte.
Clătiți și scurgeți ciupercile și boabele de soia. Tăiați tulpini dure din ciuperci; tăiați fiecare ciupercă în jumătăți.
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Cu un cuțit ascuțit, tăiați o formă X în coaja fiecărui castan.
Adăugați castane în apa clocotită; gătiți până la cald, 3 până la 4 minute.
Scurgeți și plonjați imediat într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a nu mai găti mai departe.
Se scurge și se lasă deoparte. Când este suficient de rece pentru a manipula, curățați castanele din cochilii și aruncați piei și coji. Puneți castanele decojite deoparte.
Aduceți 16 căni de apă și orez cu bob lung la fiert într-o oală mare. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți la foc mic timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare la 400 grade F (200 grade C). Gatiti si amestecati bok choy in ulei fierbinte rapid, aproximativ 1 minut; se adaugă la orez.
Amestecați castanele decojite, ciupercile negre, boabele de soia, castanele de apă, curmalele roșii și sarea în orez. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute. Amestecați puiul în amestecul de orez, aduceți din nou la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când puiul nu mai este roz la mijloc, aproximativ 10 minute.