Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Toiagele jamaicane la grătar. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 292 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână tobe de pui, oțet de vin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jamaican smuci BBQ sos, Jamaican smuci Tri-Tip cu orez de nucă de cocos-Scallion, și Jamaican Nemernic Pulpe De Pui.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa, jalapeo, usturoiul, ghimbirul, sarea, piperul, zahărul și ienibaharul într-un robot de bucătărie. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Piper
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Bateți sucul de portocale, oțetul și sosul de soia într-o ceașcă mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Sos De Soia
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
3
Adăugați amestec de suc la robotul de bucătărie în timp ce motorul funcționează; amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Așezați puiul în 2 pungi mari cu fermoar. Împărțiți amestecul de smucitură între pungi și sigilați-le bine. Întoarceți-vă pentru a acoperi copane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Se pune la frigider și se lasă la marinat cel puțin 30 de minute sau până la 24 de ore.
6
Preîncălziți un grătar cu gaz la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți betisoarele din pungi și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
8
Se toarnă amestecul de smucitură din pungile ziplock într-o tigaie mică. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 2 minute. Grătare de ulei și tobe de grătar la aproximativ 6 inci de sursa de căldură, întorcându-se și perindând adesea cu amestec de smucitură, până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a copanului ajunge la 77° și puiul nu mai este roz la os, aproximativ 40 de minute.