La Bete Noire
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă La Bete Noire. Această rețetă face 16 porții cu 301 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 801 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați La Bete Noire, B. Noire (Tort De Ciocolată Fără Făină), și Pentru Noire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc. Linia de jos a tigaie cu pergament rotund; unt pergament. Înfășurați 3 straturi de folie rezistentă în afara tigaiei, aducând folie în partea superioară a jantei.
Combinați 1 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Simmer 5 minute.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Bateți siropul de zahăr în ciocolată; se răcește ușor.
Adăugați ouăle în amestecul de ciocolată și bateți până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Coaceți tortul până când centrul nu se mai mișcă când tigaia este agitată ușor, aproximativ 50 de minute.
Scoateți din Baia de apă; transferați în raft. Se răcește complet în tigaie.
Aduceți frisca pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Se toarnă deasupra tortului încă în tigaie. Agitați ușor tigaia pentru a distribui ganache uniform deasupra tortului. Puneți la frigider tortul în tigaie până când ganache este setat, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Rulați cuțitul în jurul laturilor panului pentru a slăbi tortul; eliberați laturile.
Tăiați tortul în pene și serviți cu frișcă.