La Bete Noire

La Bete Noire
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă La Bete Noire. Această rețetă face 16 porții cu 301 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 801 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați La Bete Noire, B. Noire (Tort De Ciocolată Fără Făină), și Pentru Noire pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc. Linia de jos a tigaie cu pergament rotund; unt pergament. Înfășurați 3 straturi de folie rezistentă în afara tigaiei, aducând folie în partea superioară a jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Combinați 1 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți siropul de zahăr în ciocolată; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Adăugați ouăle în amestecul de ciocolată și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
10
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
11
Coaceți tortul până când centrul nu se mai mișcă când tigaia este agitată ușor, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți din Baia de apă; transferați în raft. Se răcește complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Aduceți frisca pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă deasupra tortului încă în tigaie. Agitați ușor tigaia pentru a distribui ganache uniform deasupra tortului. Puneți la frigider tortul în tigaie până când ganache este setat, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Rulați cuțitul în jurul laturilor panului pentru a slăbi tortul; eliberați laturile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Tăiați tortul în pene și serviți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista