Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă La Bete Noire. Această rețetă face 16 porții cu 301 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 801 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați La Bete Noire, B. Noire (Tort De Ciocolată Fără Făină), și Pentru Noire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametru de 10 inci tigaie cu formă de arc. Linia de jos a tigaie cu pergament rotund; unt pergament. Înfășurați 3 straturi de folie rezistentă în afara tigaiei, aducând folie în partea superioară a jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Combinați 1 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți siropul de zahăr în ciocolată; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați ouăle în amestecul de ciocolată și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
10
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
11
Coaceți tortul până când centrul nu se mai mișcă când tigaia este agitată ușor, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
12
Scoateți din Baia de apă; transferați în raft. Se răcește complet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Aduceți frisca pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă deasupra tortului încă în tigaie. Agitați ușor tigaia pentru a distribui ganache uniform deasupra tortului. Puneți la frigider tortul în tigaie până când ganache este setat, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Rulați cuțitul în jurul laturilor panului pentru a slăbi tortul; eliberați laturile.