Kung Pao Copane De Curcan
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Copanele de curcan Kung Pao ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 2698 calorii, 61G de proteine, și 260g de grăsime. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ghimbir, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kung Pao Zucchini, Copane De Pui Kung Pao, și Kung Pao Turcia.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți mierea și 1 lingură de ghimbir la foc mic.
Se lasă să se răcească, apoi se strecoară mierea într-un bol.
Într-o cratiță medie, încălziți cele 2 linguri de ulei de canola.
Adăugați șalota și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și restul de 3 linguri de ghimbir și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă mirinul și oțetul și se fierbe până se reduce ușor, 2 minute.
Adăugați atât sosurile de soia, cât și hoisinul și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă sambal oelek.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1 litru de ulei de canola la 350 pe un termometru prăjit.
Adăugați toiagele și prăjiți la foc moderat, rotind ocazional, până când sunt crocante și aurii și un termometru citit instantaneu introdus lângă os înregistrează 160, 20 până la 25 de minute; asigurați-vă că mențineți temperatura uleiului la 35
Scurgeți betisoarele și ștergeți cu prosoape de hârtie.
Transferați toiagele într-un castron mare și aruncați pentru a acoperi cu sosul. Într-o farfurie de plăcintă, combinați alunele și scallions.
Rulați picioarele de curcan în amestecul de arahide-scallion, stropiți cu mierea de ghimbir și serviți.