Kugel de cartofi

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără lactate în cutia ta de rețete, Kugel de cartofi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă este pentru 12 porții, cu 207 calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Hanuka . Dacă ai la îndemână ulei de canalon, cartofi, făină de matzo și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiesc. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Funcționează bine ca aperitiv. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 43% , acest fel de mâncare este bun.Kugel cu tăiței și ananas (fără gluten, fără lactate , kugel cu spanac) și supă de cartofi copți cu coji de cartofi prăjiți crocanți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Într-un bol mare, bateți ouăle, făina de matzah, sarea și piperul.
Într-un robot de bucătărie echipat cu accesoriul pentru răzuit, dați pe răzătoare alternativ cartofii și ceapa.
Adăugați în amestecul de ouă; amestecați pentru a acoperi. Într-o cratiță mică, încălziți uleiul la foc mediu până se încălzește. Încorporați în amestecul de cartofi.
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33x23 cm.
Coaceți 40-50 de minute sau până se rumenește.