Krumkake condimentat cu portocale

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Krumkake cu condimente cu portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 60 de porții cu 42 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 4 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de lapte, ouă, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de avocado și portocale cu sos de portocale și ghimbir , Rava Kesari de portocale - Halwa de gris cu aromă de portocale - Navratri Naivedyam și Supă de linte roșie condimentată indiană .
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul, coaja de portocală și ouăle. Cerne împreună făina, cuișoarele și cardamomul.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de smântână alternativ cu laptele.
Se amestecă până când aluatul este complet neted.
Ungeți fierul de călcat krumkake cu ulei sau spray vegetal.
Încinge fierul de călcat la foc mediu scăzut. Trebuie să ungeți fierul de călcat o singură dată.
Așezați câte o lingură de aluat în centrul fierului de călcat, închideți și țineți ferm. Gătiți timp de 15 până la 20 de secunde, răsturnând fierul la jumătate.
Scoateți krumkake din fier și rulați într-un con. Repetați cu restul de aluat.