Kraft MAKERS carne de vită Burgundia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kraft MAKERS Beef Burgundy. O porție conține 589 calorii, 64G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, producători de rețete friptură de oală din New england, vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Kraft MAKERS carne de vită Stroganoff, Rulouri de ouă chinezești pentru producătorii de Kraft, și Steak Fajitas și producători de Kraft.
Instrucțiuni
Aruncați carnea cu făină; se pune în aragaz lent.
Adăugați morcovi, ciuperci, vin, frunze de dafin și sos de fierbere; capac.
Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 4 pana la 6 ore).
15 Minute Înainte De Servire
Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, adăugați sosul de finisare la aragazul lent; se amestecă bine.
Aruncați frunza de dafin.
Serviți amestecul de carne peste orez; se presară pătrunjel.