Kourabiedes (Grecia): Biscuiți Cu Zahăr De Nucă
Kourabiedes (Grecia): cookie-urile cu zahăr de nucă sunt vegetarian desert. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr pentru cofetari, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Kourabiedes-Cookie-Uri Cu Unt Grecesc, Rena Carasso ' s Kourabiedes - cookie-uri grecești cu unt, și Kourabiedes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Prăjiți nucile până se rumenesc și parfumate, aproximativ 6 minute.
Lăsați să se răcească, apoi tocați aproximativ jumătate din nuci (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană tocată). Pulsează nucile rămase în robotul de bucătărie până când sunt măcinate fin (aproximativ 1/4 cană măcinată).
Amestecați făina, praful de copt, sarea și nucile împreună într-un bol mediu. Pune deoparte.
Într-un alt bol mediu, bateți untul, zahărul, gălbenușul de ou, țuica și extractul de vanilie împreună cu un mixer electric la viteză medie-mare până când amestecul devine ușor și pufos, aproximativ 10 minute.
La viteză mică, amestecați amestecul de nuci pentru a face un aluat sfărâmicios. Acoperiți vasul și lăsați aluatul deoparte la temperatura camerei timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați două foi de copt cu pergament sau înveliți cu spray antiaderent.
Cu o lingură, scoateți bucăți de aluat de 1 inch și rotiți-le în bile între palmele mâinilor. Strângeți capetele bilelor pentru a face o formă de fotbal.
Așezați prăjiturile pe foile de copt pregătite.
Coaceți până când cookie-urile sunt setate și începeți să se rumenească, aproximativ 18 minute.
Scoateți fursecurile din cuptor și presărați-le imediat ușor cu apa portocalie. (Dacă nu aveți o perie, pur și simplu dip degetele în apă și scutura-l peste cookie-uri de câteva ori.) Aveți grijă să nu le stingeți, suficient pentru a purta mirosul florilor.
Puneți zahărul cofetarilor într-o pungă și adăugați 5 până la 6 din prăjiturile calde. Aruncați foarte ușor cookie-urile pentru a acoperi cu zahăr.
Scoateți-le din pungă și răciți prăjiturile pe un suport. Repetați cu cookie-urile rămase.
Sfaturi de brutar ocupat: aluatul poate fi înghețat până la 2 săptămâni. Păstrați prăjiturile coapte într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Cookie-urile coapte pot fi învelite în plastic, apoi folie de aluminiu, timp de până la 2 săptămâni. Pentru a servi, lăsați cookie-urile să ajungă la temperatura camerei înainte de a prafui cu zahărul cofetarilor.
Nota bucătarului: dacă nu găsiți apă de flori portocalii, încercați magazinele de specialitate sau online.