Koulibiaka

Koulibiaka
Koulibiaka ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,19 USD pe porție. O porție conține 1290 calorii, 42G de proteine, și 80g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină, sare și piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pilaful de orez, încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă 2 1/2 linguri de ceapă; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
3
Se toarnă 1 cană bulion de pui și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este pufos și tot lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți orezul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
OrezOrez
4
Pentru sos, topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță la foc mediu până când un vârf de făină presărat în unt va începe doar să buleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateti in faina pentru a forma o pastă groasă consistența glazura tort. Continuați să gătiți, amestecând constant, până când făina a devenit aurie și începe să miroasă a pâine prăjită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
PâinePâine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateti in 2 cani supa de pui și se fierbe până se îngroașă și Bulbuc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Turnați sosul în pilaful de orez, rezervând aproximativ 1/4 din acesta pentru servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
OrezOrez
8
Încălziți încă 1/4 cană de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ciupercile și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute; se adaugă ceapa 1 1/2 cesti. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați ceapa și ciupercile cu amestecul de orez și lăsați-l să se răcească ușor. Se amestecă sucul de lămâie, ouăle fierte tocate și mărarul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
OuăOuă
OrezOrez
10
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați frunzele de varză și gătiți, neacoperite, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
13
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătit. Odată ce frunzele sunt reci, scurgeți bine și ștergeți-le cu prosoape de hârtie sau cu un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
14
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți patiseria cu puf până la o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
15
Tăiați patiseria în 6 forme dreptunghiulare; acestea ar trebui să fie de trei ori mai late decât fileurile de somon și cu 2 centimetri mai lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
16
Așezați 2 frunze de varză pe fiecare dreptunghi și acoperiți fiecare cu o lingură de amestec de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OrezOrez
17
Așezați fiecare file "pe partea pielii" deasupra orezului și condimentați cu sare și piper negru. Topiți fileurile cu o altă lingură de orez; pliați frunzele de varză peste fileuri pentru a le încadra. Centrați frunzele pliate pe patiseria cu puf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
VarzăVarză
OrezOrez
18
Îndoiți capetele scurte ale patiseriei și apoi părțile laterale împreună pentru a face un pachet; prindeți de-a lungul cusăturilor pentru a sigila.
19
Așezați produsele de patiserie pe partea de cusătură a foii de copt căptușită cu pergament în jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
20
Tăiați o mică fantă în centrul fiecărei produse de patiserie pentru a acționa ca un orificiu de abur. Bateți oul și 1 lingură de apă împreună într-un bol; periați produsele de patiserie cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
21
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când produsele de patiserie se rumenesc adânc, aproximativ 15 minute. Temperatura internă a somonului ar trebui să ajungă la 135 grade F (57 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista