Kootu de linte din India de Sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 300 de calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați linte, mazăre porumbel, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Încercați Thotakura Kootu-Mulai Keerai Kootu-Kootu din India de Sud cu frunze de amarant, Prăjituri De Linte Din India De Sud Cu Raita, și Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți lintea roșie, mazărea porumbelului, mazărea galbenă despicată și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a le împiedica să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă semințele de muștar și se fierbe până când încep să sputter și pop, aproximativ 2 minute. Se amestecă frunzele de curry până se ofilesc, apoi se adaugă morcovul și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Frunze De Curry
Grăsime De Porc înapoi
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați dovleceii, mazărea, turmericul, fulgii de ardei roșu și sarea. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea gătită și nuca de cocos pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.