Kootu De Linte Din India De Sud

Kootu De Linte Din India De Sud
Kootu de linte din India de Sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 300 de calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați linte, mazăre porumbel, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Încercați Thotakura Kootu-Mulai Keerai Kootu-Kootu din India de Sud cu frunze de amarant, Prăjituri De Linte Din India De Sud Cu Raita, și Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți lintea roșie, mazărea porumbelului, mazărea galbenă despicată și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
Linte RoșieLinte Roșie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a le împiedica să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă semințele de muștar și se fierbe până când încep să sputter și pop, aproximativ 2 minute. Se amestecă frunzele de curry până se ofilesc, apoi se adaugă morcovul și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Frunze De CurryFrunze De Curry
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați dovleceii, mazărea, turmericul, fulgii de ardei roșu și sarea. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 5 minute. Se amestecă mazărea gătită și nuca de cocos pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TurmericTurmeric
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista