Kolachky
Kolachky este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 173 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, crema de brânză, oul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer în picioare prevăzut cu o paletă sau într-un castron folosind un bătător de mână, smântâniți untul, crema de brânză și zahărul până când sunt bine amestecate.
Se adaugă oul și se amestecă până se încorporează.
Se adaugă făina și se amestecă până se încorporează.
Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți peste noapte.
Pe o suprafață de lucru presărată cu zahăr de cofetărie, împărțiți aluatul în 4 bucăți egale. Lucrând în 4 loturi, rotiți aluatul la o grosime de 1/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci, tăiați rondele mici și transferați-le pe o foaie de prăjituri căptușită cu pergament.
Folosind degetul mare, faceți o ușoară indentare în fiecare cookie. Umpleți fiecare indentare cu umplutura la alegere.
Răciți cookie-urile în timp ce preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 17 minute.
Praf cu zahăr cofetari înainte de a servi.