Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat)
Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 680 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână carne de vită, iaurt strecurat, fulgi de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Kebab de miel la grătar cu roșii, dovlecei și sos de iaurt, Kebab de miel cu sos de iaurt, și Kebab De Miel Cu Sos De Iaurt De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați 12 frigarui mari de bambus în apă (cu excepția cazului în care folosiți frigarui metalice).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Combinați iaurtul, jumătate din harissa (mai mult sau mai puțin în funcție de toleranța la condimente), jumătate din usturoi și jumătate din ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Bateți pentru a combina și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Combinați mielul, fulgii de chili, chimenul, coriandrul, scorțișoara, ghimbirul, ceapa, usturoiul rămas și Harissa rămasă într-un castron mare. Se condimentează cu sare. Lucrați carnea împreună cu mâinile goale până se omogenizează, apoi scoateți o bucată mică și așezați-o pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la putere mare până când este gătit, aproximativ 15 secunde. Gustați carnea și adăugați sare după cum este necesar. Repetați procesul de degustare până când este condimentat după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Harissa
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lucrând cu mâinile ude, împărțiți carnea în douăsprezece bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Rulați fiecare bilă într-o formă lungă de cârnați, apoi introduceți frigarui prin centrul fiecărui kebab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Așezați kebab-urile direct peste cărbuni. Acoperiți și gătiți până se carbonizează bine, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu grijă kebab-urile, acoperiți și gătiți până când a doua parte este bine carbonizată.
9
Scoateți capacul, transferați kebab-urile pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și continuați să gătiți până când se ajunge la coacerea dorită, încă aproximativ 2 minute (puteți rupe o bucată dintr-una pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă să se odihnească 3 minute.
11
Serviți kebab-urile cu pene de lămâie, ceapă feliată, verdeață și sos de iaurt pe orez fiert sau cu o pâine plată la grătar, cum ar fi acest naan la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Pâine Plată
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Naan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper