Kissel De Busuioc De Vară
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 264 calorii. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de busuioc, fasole de vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Vară De Cireșe (Kissel), Kissel De Iarnă, și Plăcintă De Vară Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele într-un castron, rezervând păstăia pentru o altă utilizare.
Bateți zahărul, amidonul de porumb și sarea până se combină bine.
Într-o cratiță se fierbe Muscat și 1/8 cană fiecare tip de boabe 2 minute.
Scurgeți amestecul într-o sită așezată peste un castron, rezervând lichid.
Transferați boabele fierte într-un castron mare și amestecați fructele proaspete rămase. Tăiați gros busuioc.
Treceți treptat lichidul fierbinte rezervat în amestecul de zahăr până se omogenizează.
Transferați amestecul în tigaie și amestecați busuiocul. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând și fierbeți, amestecând, 3 minute. Se toarnă imediat amestecul prin sită în fructe de pădure, aruncând busuiocul și se amestecă până se combină bine. Se amestecă sucul de lămâie. Împărțiți kissel între 6 boluri. Chill kissel, acoperit, cel puțin 2 ore sau până la frig și până la 2 zile.
Se serveste kissel cu CR fra fra fra fra fra sau smântână.