Kimchi Jjigae (Kimchi-Supă De Porc)
Reteta Kimchi Jjigae (Kimchi-supa de porc) este gata în aproximativ 44 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $ 3.29 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 286 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți kimchi, cotlet de porc tăiat în centru, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană picantă de Kimchi (kimchi Jjigae), Kimchi Jjigae, și Cina în seara asta: Zen ' s kimchi Jjigae.
Instrucțiuni
Tăiați osul din carne de porc; OS de rezervă.
Tăiați carnea peste cereale în felii foarte subțiri.
Puneți carnea de porc într-un castron mediu.
Adăugați chile, usturoi și ulei; aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de porc; sotati 3 minute sau până când carnea de porc se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați os rezervat și kimchi la tigaie; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați 3 căni de apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute.
Tăiați tofu în felii groase de 1/2 inci; tăiați felii transversal în bucăți de 3/4 inci.
Scoateți osul din supă. Întoarceți amestecul de porc în supă.
Adăugați tofu în supă; se fierbe 5 minute.
Se presara cu ceapa verde.