Rețeta de varză de Bruxelles Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.85 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 99 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ghimbir, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină, Kimchi Cu Germeni De Fasole, și Varza De Fasole Kimchi Ahi Ton Tostadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3,5 uncii de sare și 2 litri de apă caldă într-un castron mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați varza de Bruxelles și acoperiți cu o farfurie pentru a menține varza de Bruxelles scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 4 ore; scurgere. Clătiți, scurgeți și puneți într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pulsează ceapa, scallions, usturoi, gochugaru, sos de pește, Sriracha, ghimbir, sos de soia și semințe de coriandru și fenicul într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Sos De Pește
Coriandru
Gochugaru
Ceapa Verde
Sos De Soia
Sriracha
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Se adaugă în castron cu varză de Bruxelles și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați în două borcane de conservare de 32 de uncii, împachetați pentru a elimina golurile de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
7
Combinați restul .7 uncii de sare și 1 litru de apă caldă într-un castron mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați lichid de murat în borcane pentru a acoperi varza de Bruxelles, lăsând cel puțin 1" spațiu pentru cap. Acoperiți borcanele cu capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
9
Lăsați să stea departe de lumina directă a soarelui la temperatura camerei până când kimchi are un gust acidulat și eliberează bule atunci când este agitat, 3-5 zile. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kimchi
10
Faceți înainte: Kimchi poate fi făcut cu 2 luni înainte (aroma se va aprofunda). Păstrați la rece.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.