Kimchi De Varză De Bruxelles
Rețeta de varză de Bruxelles Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.85 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 99 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ghimbir, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Încercați Twist and Sprout: pizza cu varză de Bruxelles și slănină, Kimchi Cu Germeni De Fasole, și Varza De Fasole Kimchi Ahi Ton Tostadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3,5 uncii de sare și 2 litri de apă caldă într-un castron mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Adăugați varza de Bruxelles și acoperiți cu o farfurie pentru a menține varza de Bruxelles scufundată.
Lăsați să stea la temperatura camerei 4 ore; scurgere. Clătiți, scurgeți și puneți într-un castron mare.
Pulsează ceapa, scallions, usturoi, gochugaru, sos de pește, Sriracha, ghimbir, sos de soia și semințe de coriandru și fenicul într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Se adaugă în castron cu varză de Bruxelles și se aruncă.
Transferați în două borcane de conservare de 32 de uncii, împachetați pentru a elimina golurile de aer.
Combinați restul .7 uncii de sare și 1 litru de apă caldă într-un castron mare, amestecând pentru a dizolva sarea.
Adăugați lichid de murat în borcane pentru a acoperi varza de Bruxelles, lăsând cel puțin 1" spațiu pentru cap. Acoperiți borcanele cu capace.
Lăsați să stea departe de lumina directă a soarelui la temperatura camerei până când kimchi are un gust acidulat și eliberează bule atunci când este agitat, 3-5 zile. Chill.
Faceți înainte: Kimchi poate fi făcut cu 2 luni înainte (aroma se va aprofunda). Păstrați la rece.
20 de calorii, 0 grăsimi, 2 g fibre
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gabrielskloof Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.