Kimchi
Kimchi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 94 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, sos de pește, ridiche daikon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, și Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varza napa în jumătate, îndepărtați miezul și tăiați varza în fâșii late de 1 inch.
Înmuiați varza în apă rece timp de 10 minute.
Puneți un strat de varză într-un castron mare și presărați puțină sare pe varză. Repetați până când toată varza este în castron și sărată. (Folosiți două boluri dacă este necesar.)
Lăsați varza să stea 1 1/2 ore amestecând-o la fiecare 1/2 oră.
Clătiți varza de trei ori, scurgeți-o și lăsați-o deoparte.
Amestecați făina și apa într-o tigaie mică de sos și aduceți la foc mic în timp ce amestecați.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Se amestecă amestecul de făină și ingredientele rămase, salvați varza.
Amestecați bine terciul în varză folosind mâinile pentru a vă asigura că acoperă toată varza.1
Așezați amestecul de varză în recipiente sigilabile, lăsând aproximativ un centimetru de spațiu în partea de sus.1
Sigilați recipientul și lăsați să fermenteze la temperatura camerei timp de 2-3 zile.1
Puneți recipientul în frigider și lăsați să fermenteze încă câteva zile.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.