Kimchi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete coreene, așa că încercați Kimchi. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de varză napa în bucăți de 1 inch, zahăr de nucă de cocos, borcan de zidărie de dimensiuni de litru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 508 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Midii Curry roșii cu piure de kimchi din ' cartea de bucate Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană).
Instrucțiuni
Așezați varza într-un castron mare, presărați sarea peste varză și aruncați-o bine pentru a acoperi.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi varza cu aproximativ 1 inch.
Așezați o farfurie peste varză pentru a o menține scufundată și lăsați-o să se înmoaie în saramură cel puțin 4 și până la 8 ore, sau până când frunzele sunt moale.
Scurgeți varza într-o strecurătoare, rezervând 1/4 cană de saramură.
Așezați saramura rezervată și toate ingredientele pentru pastă într-un robot de bucătărie sau un blender de mare viteză și amestecați până la omogenizare.
Aruncați varza, ridichea și ceapa verde împreună într-un castron și apoi lingurați pasta de chili peste ele. Aruncați legumele împreună cu condimentul până când sunt bine acoperite.
Transferați varza într-un borcan de zidărie de dimensiunea unui litru și apăsați-l ferm în jos pentru a îndepărta toate bulele de aer.
Așezați o greutate de sticlă în interiorul borcanului, apoi sigilați bine.
Lăsați kimchi-ul să fermenteze la temperatura camerei timp de 3 zile. Apoi transferați-l la frigider și lăsați-l să îmbătrânească timp de 3 săptămâni înainte de degustare. Consumați în termen de 6 luni.