Kielbasa și coacerea cartofilor

Kielbasa și coacerea cartofilor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Kielbasan și coacerea cartofilor. Această rețetă servește 8. O porție conține 319 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă condensată de supă de ciuperci, sare, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Kielbasan și coacerea cartofilor, Kielbasa Coace, și Ou-Ciuperci Kielbasa Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol mare de amestecare, amestecați supa, laptele, usturoiul, sarea și piperul. Se amestecă cartofii și kielbasa. Lingură într-o caserolă de 7x11 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
PiperPiper
LapteLapte
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Așezați caserola pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista