Kielbasa la grătar și varză
Kielbasan la grătar și varză necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.27 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 391 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chifle bratwurst, semințe de țelină, cârnați kielbasa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Kielbasan la grătar și varză, Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză), și Kielbasan și varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați inelul de cârnați într-o tigaie pătrată din folie de aluminiu de 8 inci.
Se amestecă amestecul de salată de varză, ardeiul gras, semințele de țelină, sarea și piperul. Amestec de varză movilă în centrul inelului de cârnați. Punct cu unt; se presară cu apă. Acoperiți cu folie de aluminiu, etanșând marginile în siguranță.
Acoperiți și grătați tigaia la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când amestecul de salată de varză este crocant-fraged și cârnații sunt fierbinți.
Tăiați cârnații în 4 bucăți.
Serviți amestecul de cârnați și salată de varză pe chifle.