Kielbasa Apple Kabobs
Kielbasan Apple Kabobs este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet de cidru, ardei gras, cârnați polonezi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Kielbasan Apple Kabobs, Apple Kielbasa Kabobs, și Kielbasan Apple Kabobs sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de afine, oțetul și sosul de soia. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Pe frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ cârnați, mere și ardei. Grătar, neacoperit, la foc indirect timp de 8 minute sau până când este încălzit, rotind și periat ocazional cu glazură.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 37 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige
Aur strălucitor. Nas complex care combină fructe proaspete (măr, pere), tei și note de miere de salcâm și ceai verde. Exuberanță minunată pe palat, care este fermă, minerală, concentrată și se termină pe o notă de migdale uscate. Un vin elegant.