Kielbasa

Kielbasa
Kielbasan este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 298 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Dacă aveți acompaniament: sos de hrean de sfeclă, kielbasa, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză), Fierbinte Kielbasa Dip, și Kielbasa Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierce kielbasa de 4 sau 5 ori pe fiecare parte cu vârful unui cuțit ascuțit. Fierbeti kielbasa in apa intr-o tigaie grea de 12 inci, acoperita partial cu capac, la foc moderat pana se incalzeste, aproximativ 30 de minute (verificati dupa 15 minute si adaugati putin mai multa apa daca tigaia este aproape uscata).
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
2
Transferați kielbasa cu clești pe o tăietură și tăiați-o în diagonală în felii groase de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CleșteClește
3
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista