Key Lime Pie Parfaits

Key Lime Pie Parfaits
Nevoie de o desert vegetarian? Parfaitele de plăcintă cu Tei cheie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, lapte condensat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel până se omogenizează; se toarnă în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte pana cand amestecul se ingroasa (aproximativ 6 minute) sau pana cand un termometru inregistreaza 160, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
BolBol
2
Se ia de pe foc.
3
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 20 de minute sau până când amestecul ajunge la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Lingură 1 lingură frișcă în fiecare din 8 pahare (8 uncii); acoperiți fiecare porție cu 1 lingură firimituri și 3 linguri amestec de var. Repetați straturile o dată, terminând cu amestecul de var. Completați fiecare porție cu 1 lingură de frișcă; se presară cu coajă de var, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De TeiCoaja De Tei
VarVar
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista