Key Largo Key Lime Pound tort cu glazură Key Lime

Key Largo Key Lime Pound tort cu glazură Key Lime
Key Largo Key Lime Pound tort cu glazură Key Lime este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Var Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează Chiles Hatch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt, scurtați și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle, pe rând, amestecând fiecare bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați făina și praful de copt, amestecați în aluat alternând cu laptele, vanilia și 1/2 cană de suc de lămâie cheie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
4
Se toarnă în tigaia pregătită și se netezește partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în coroana tortului iese curat, aproximativ 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
În timp ce tortul se coace, faceți glazura într-un castron mic. Se amestecă împreună 1/4 cană de zahăr, 1/4 cană de unt și suc de lămâie cheie. Când tortul este gata, răsturnați-l pe un suport de sârmă cât este încă cald, dar nu direct din cuptor. Împingeți de mai multe ori cu un bivol sau o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Se toarnă glazura peste tortul cald, permițându-i să se scurgă în găuri. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista