Ketchup Shiitake Prăjit
Ketchup-ul shiitake prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 252 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, porcini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ketchup De Ardei Roșu Prăjit, Ketchup De Roșii Prăjite, și Ketchup De Roșii Prăjite În Stil Gros.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și periați ușor folia cu ulei.
Aranjați feliile de ceapă într-un singur strat pe foaia de copt și periați cu ulei. Prăjiți, întorcând feliile și mutându-le în diferite locuri de pe tigaie, până când ceapa se rumeneste adânc pe ambele părți, aproximativ 25 de minute.
Scoateți ceapa pe măsură ce ajung la coacere. Se răcește la temperatura camerei.
Ungeți folia cu puțin mai mult ulei. Aranjați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe jumătate din tigaie și capacele de ciuperci shiitake, branhiale cu fața în jos, pe cealaltă parte a tigaiei.
Ungeți roșiile și ciupercile cu ulei. Prăjiți până când roșiile sunt foarte moi și cojile sunt zbârcite și ciupercile sunt încrețite, dar ferme, 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei.
Între timp, așezați porcini uscați într-un castron mic și turnați apa clocotită peste ei.
Lăsați să stea până când ciupercile se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți ciupercile, strecurând lichidul de înmuiere printr-un filtru de cafea sau o sită căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză. Puneți lichidul de înmuiere deoparte. Clătiți bine porcini și scurgeți bine.
Puneți-le într-un castron.
Ridicați shiitakes-urile de pe foaia de copt și adăugați-le la porcini. Răsturnați roșiile și orice sucuri de pe foaia de copt într-un robot de bucătărie.
Adăugați ceapa prăjită. Procesați, oprindu-vă o dată sau de două ori pentru a răzui părțile laterale ale vasului de lucru, până când legumele sunt tocate mărunt.
Adăugați roșiile zdrobite, jalapeo, oțet, zahăr, muștar, sare, sos de soia, Worcestershire și piper. Procesați până la neted.
Transferați amestecul într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri. Se amestecă lichidul de înmuiere a ciupercilor.
Așezați shiitakes și porcini în robotul de bucătărie și procesați până se toacă foarte fin, răzuind părțile laterale ale vasului de lucru, dacă este necesar, pentru a le toca uniform.
Se adaugă la amestecul de roșii.
Se încălzește amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la un simmer1 gol sau 2 bule care se ridică la suprafață la un moment dat. Se fierbe la foc mic, amestecând des, până când amestecul este suficient de gros pentru a se ridica pe o lingură, aproximativ 1 oră. Urmăriți cu atenție ketchup-ul și nu lăsați-l să se lipească de oală pe măsură ce se îngroașă. Se răcește la temperatura camerei. Verificați condimentul. (Ketchup - ul poate fi depozitat într-un bine acoperit conținut în frigider timp de până la 3 săptămâni.)
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;