Kerala miel Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 508 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,23 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de curry, ghimbir, semințe de muștar maro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kerala Creveți curry, Kerala Kadala Curry, și Curry de Crab al Barcagiului din Kerala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pudra de condimente, prăjiți condimentele uscate într-o tigaie de dimensiuni medii, la foc mediu, și amestecați-le și aruncați-le timp de 1-2 minute sau până când încep să pară prăjite și să-și elibereze aromele.Scoateți imediat de pe foc și așezați condimentele într-o râșniță de cafea curată, iar când s-a răcit ușor, măcinați până la o pulbere fină, apoi lăsați-o deoparte.Dacă alegeți să nu radeți nuca de cocos, tăiați carnea de nucă de cocos feliată subțire în zaruri de inci.Apoi, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, reveniți la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei vegetal.Când este fierbinte, adăugați nuca de cocos tăiată cubulețe, turmericul și lingurița de sare, amestecați timp de 3-4 minute sau până când nuca de cocos este prăjită, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Turmeric
Stropi în Formă De Inimă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți 2-3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, la foc mediu spre mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați 1 linguriță de semințe de muștar și amestecați câteva secunde până când apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
4
Adăugați 20 de frunze proaspete de curry, 3 oz de șalotă și tot ghimbirul și usturoiul și sotati, amestecând, timp de 3-4 minute până când șalotele se rumenesc ușor.Acum adăugați carnea și amestecul de condimente măcinate prăjite și amestecați bine pentru a acoperi carnea cu condimentele.Aruncați zarurile de nucă de cocos prăjite și lingurița de sare, apoi adăugați oțetul și 2-3 căni de apă.Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 50 de minute până la o oră până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Stropi în Formă De Inimă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți capacul și, crescând focul dacă este necesar, continuați să gătiți încă 10-15 minute sau până când sosul este gros și se agață de carne.În cele din urmă, încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mică la foc mediu și, când este fierbinte, adăugați urad dhal (opțional) și semințele de muștar.Se amestecă până când semințele de muștar apar, apoi se adaugă 2 oz de șalotă și 20 de frunze de curry și se prăjește până când șalotele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Frunze De Curry
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă acest amestec de șalotă în carne, se amestecă bine, se ia de pe foc și se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.