Kerala Miel Curry

Kerala Miel Curry
Kerala miel Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 508 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,23 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați frunze de curry, ghimbir, semințe de muștar maro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Kerala Creveți curry, Kerala Kadala Curry, și Curry de Crab al Barcagiului din Kerala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pudra de condimente, prăjiți condimentele uscate într-o tigaie de dimensiuni medii, la foc mediu, și amestecați-le și aruncați-le timp de 1-2 minute sau până când încep să pară prăjite și să-și elibereze aromele.Scoateți imediat de pe foc și așezați condimentele într-o râșniță de cafea curată, iar când s-a răcit ușor, măcinați până la o pulbere fină, apoi lăsați-o deoparte.Dacă alegeți să nu radeți nuca de cocos, tăiați carnea de nucă de cocos feliată subțire în zaruri de inci.Apoi, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, reveniți la foc mediu și adăugați 1 lingură de ulei vegetal.Când este fierbinte, adăugați nuca de cocos tăiată cubulețe, turmericul și lingurița de sare, amestecați timp de 3-4 minute sau până când nuca de cocos este prăjită, apoi dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
TurmericTurmeric
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți 2-3 linguri de ulei vegetal într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, la foc mediu spre mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1 linguriță de semințe de muștar și amestecați câteva secunde până când apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Adăugați 20 de frunze proaspete de curry, 3 oz de șalotă și tot ghimbirul și usturoiul și sotati, amestecând, timp de 3-4 minute până când șalotele se rumenesc ușor.Acum adăugați carnea și amestecul de condimente măcinate prăjite și amestecați bine pentru a acoperi carnea cu condimentele.Aruncați zarurile de nucă de cocos prăjite și lingurița de sare, apoi adăugați oțetul și 2-3 căni de apă.Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 50 de minute până la o oră până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scoateți capacul și, crescând focul dacă este necesar, continuați să gătiți încă 10-15 minute sau până când sosul este gros și se agață de carne.În cele din urmă, încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mică la foc mediu și, când este fierbinte, adăugați urad dhal (opțional) și semințele de muștar.Se amestecă până când semințele de muștar apar, apoi se adaugă 2 oz de șalotă și 20 de frunze de curry și se prăjește până când șalotele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă acest amestec de șalotă în carne, se amestecă bine, se ia de pe foc și se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Kammerner Heiligenstein este un amestec de exploatații Hirsch în 1er Lage (Grand Cru) site-uri de Lamm, Grub și Renner. Foarte aromat, bogat și primordial; strălucirea și ridicarea de oțel a acestui vin este remarcabilă și minunată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista